Voor wie

Voedingscoach aan huis is er voor vrouwen vanaf 35 jaar met een druk leven door werk, gezin, huishouden en sociale verplichtingen.
Je hebt alle diëten al geprobeerd. En die diëten werkten ook vaak. Ze pasten alleen niet bij je leefstijl en smaak. Je moest vaak producten eten die je normaal gesproken niet zou eten. Ook het gezin deed niet mee. Daardoor stond je langer in de keuken dan noodzakelijk. Dit was wel het laatste waar je behoefte aan had. Na de kuur begon je toch weer te eten zoals je dat gewend was. Gezellig weer uit eten. Helaas vlogen daardoor de kilo’s er weer aan. Vaak met een aantal hardnekkige bonuskilo’s. Het wil maar niet lukken om een gezond gewicht te krijgen.

Je hebt hulp nodig. Je zoekt een goed eetpatroon met een prettige leefstijl die bij je past. Een methode die er voor zorgt dat je voor de rest van je leven als vanzelf slank, energiek en gelukkig bent.

Dat kan met het "12 stappenplan voor een gezond gewicht en een prettige leefstijl" van Voedingscoach aan Huis. Met deze methode ontwikkel je aan de hand van alle tips en adviezen een eigen goed eetpatroon. Het gaat niet om calorieën tellen maar om het herkennen van goed en voedzaam voedsel. Daardoor heb je geen honger, meer rust en energie en een gezond gewicht dat bij je past komt dan van zelf.

Implementeer je de tips en adviezen dan krijg je vanzelf resultaat. Verder ontvang je wekelijks gevarieerde recepten die je veelal in een half uur met een handvol ingrediënten op tafel zet. Je maakt zelf de keuze welke recepten je maakt.

Wil je extra snel resultaat? Doe dan een kickstart met het "eet soep en val af"-programma. Daar mee val je snel een paar kilo af in 2 weken. Je reset je smaak en je ontzuurt je lichaam. 

Bij een gezonde leefstijl hoort ook bewegen. Het mooiste is het als je je beweging in het dagelijks leven kunt invoeren. Mocht dat niet lukken of wil je wat extra’s, dan ontvang je hier ook een programma voor met een paar spierversterkende oefeningen voor thuis.

Heb je extra ondersteuning nodig? Dan kun je de extra module erbij nemen. Ik kom dan graag bij je thuis voor meer resultaat.
Neem contact met mij op. Ik ben bereikbaar via telefoonnummer 06 - 5124 3301 of info@voedingscoachaanhuis.nl