Voedingsscan

Je hebt een drukke levensstijl en je tijd wordt opgeslokt door:

  • werk
  • zorg voor de kinderen
  • mantelzorg aan hulpbehoevende ouders
  • het huishouden
  • sociale verplichten

Daardoor schiet het bereiden van een gezonde voedzame maaltijd er regelmatig bij in.
Dat is jammer want een goede gewicht en gezondheid begint bij goede voeding. Een gezond gewicht zorgt er voor dat je je zelfverzekerder en aantrekkelijker voelt, je hebt meer energie, je heb minder kans op vervelende ziekten en je voelt je ontspannen.

Andrea Westerwout ondersteunt, begeleidt en motiveert vrouwen en mannen naar een gezonde leefstijl met gezonde, lekkere en vooral makkelijk te bereiden maaltijden.

Het traject begint met de voedingsscan. Voor de voedingsscan brengen we het verleden, het heden en de wensen voor de toekomst in kaart met behulp van een vragenlijst en je voedingsdagboek. We meten je gewicht, het vetpercentage en de de middelomtrek.
Aan de hand van het voedingsdagboek, de vragenlijst en de meetresultaten is het duidelijk waar je staat en waar je naar toe wilt. Dan kunnen er plannen gemaakt worden om de leefstijl die bij jou past te realiseren. De nadruk ligt op een methode die bij jou past.

Wil je ook werken aan een prettige leefstijl die bij je past om een gezond gewicht te bereiken? Neem dan contact op met Andrea Westerwout van Voedingscoach aan huis. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 06 – 5124 3301. Of mail naar
info@voedingscoachaanhuis.nl.