Eet soep en val af

Snel en makkelijk vet verliezen zonder gedoe

Afvallen met soep is niet nieuw. Afvallen met elke dag een andere lekkere soep is wel nieuw. 
Met het "eet soep en val af"-programma eet je elke dag een andere lekkere versgemaakte soep. Je valt af, je komt niets te kort en je en kost je dan ook geen enkele moeite. En je kunt elke gewenst moment beginnen. 

Hoe werkt het "eet soep en val af"-programma:

 • je eet een lekker ontbijt met fruit en eiwitten
 • je eet twee keer per dag een soep naar keuze uit het programma
 • je kiest dagelijks voor een ruime portie groente en fruit
 • je eet dagelijks voldoende eiwitten
 • je komt niets te kort
 • je verliest vetmassa
 • en je valt af

 

 

Er zijn heel veel diëten die beloven dat je veel kunt afvallen in weinig tijd. Dit zijn veelal crashdiëten. Ze geven een snel resultaat maar ze zijn niet gezond. Er ontstaan tekorten. De kilo's vliegen er weer aan als je stopt met het dieet en je gebruikelijk eetpatroon weer oppakt.
Zo'n dieet is leuk als je naar een feestje moet en je krijgt je jurk niet meer dicht. Maar het is geen structurele oplossing.

Wil je echt werken aan het verbranden van vet zonder dat je tekorten krijgt? Dan is het "eet soep en val af"-programma ideaal voor je. 
Het programma duurt twee weken. In deze twee weken krijg je alle stoffen binnen die je lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren. 
Het programma heeft een voorgeschreven menustructuur. Je kan wel zelf kiezen hoe je dat menu invult. Welke soep kies je, met welke groente en welk eiwitproduct. Ieder mens is tenslotte anders.

 

De soepen zijn makkelijk en snel te maken. Ik maak graag wat meer soep.
Dan heb ik al soep voor de lunch of voor een andere dag. 
Een keer werk, twee keer eten. Soep op voorraad is ook heel handig om het resultaat vast te houden op de onderhoudsdagen. 

Evelien

Wanneer is het programma ideaal voor jou?

 • wanneer je te zwaar bent en graag snel resultaat wilt boeken en daarna overstappen op een gezonde leefstijl. 
 • als je door een onregelmatig leven met veel sociale bezigheden minder gezond hebt gegeten. 
 • je hebt erg genoten tijdens de feestdagen en de vakantieperiode. Nu ben je te zwaar. Die kilo's wil je graag snel kwijt.
 • je wilt je smaak resetten. De laatste tijd ben je veel uit eten geweest, feestjes gehad. Het was lekker en gezellig. Het is lastig om deze gewoonten weer te doorbreken. Dit programma kan je daar bij helpen. 
  Het programma heeft voorgeschreven menustructuren. Daardoor kun je je gezonde eetleven weer op de rails krijgen.
 • het programma geeft je ook tips en adviezen om je gewicht op peil te houden als je de twee weken er op zitten.

Speciaal voor jou is er nu "eet soep en val af"-programma van de Voedingscoach aan Huis Academie.
In 14 dagen verbrand je vet op lekkere en eenvoudige wijze. 

 • je ontvangt heel veel recepten voor soepen. Veel soepen zijn op eenvoudige wijze aan te passen zodat je huisgenoten ook mee kunnen eten. 
  Dat betekent dat je slechts één maaltijd hoeft klaar te maken. Dat scheelt tijd, maar ook minder boodschappen en minder stress.
 • je ontvangt handige tips om het programma in je dagelijkse leven in te passen. Zowel voor thuis als voor onderweg.
 • de gerechten bevatten alle stoffen die je lichaam nodig heeft. Daardoor krijg je geen tekorten en is het makkelijk vol te houden.
 • het programma bevat ook tips om het resultaat vast te houden.

Wat levert het "eet soep en val af"-programma je op?

 • je krijgt veel vitaminen en mineralen binnen. Er ontstaan geen tekorten.
 • je verliest veel ongewenste vetmassa. Buikvet wordt in verband gebracht met hart- en vaatziekten
 • je behoudt je spiermassa met de beweegtips.
 • je eet veel groente en fruit. Fruit bevat veel nuttige stoffen en het is nog lekker ook.
 • je ontzuurt je lichaam. Als je lichaam vervuilt kun je op termijn allerlei klachten krijgen.
 • je vermindert het verlangen naar ongezonde producten door je smaak te resetten
 • door een kleine toevoeging aan de soepen kunnen je huisgenoten eten gewoon mee. Je hoeft geen andere maaltijden te bereiden.
 • het programma is vegetarisch. Daardoor kan iedereen het programma volgen. Het advies is om meer plantaardig en minder dierlijk te eten.
 • je bespaart geld. je koopt voornamelijk groente, fruit en vegetarische producten. Die zijn veel goedkoper dan vlees en vis. 
 • je krijgt meer energie. Als je je lichaam voedt kan je lichaam beter functioneren. 

 

Het koolsoepdieet kende ik al. Maar na een paar dagen van de koolsoep, ging de soep me behoorlijk tegenstaan. De eerste dag mag je alleen fruit. De tweede dag alleen groenten.
Op dag drie groenten en fruit. En daar had ik naast de koolsoep niet genoeg aan. Ik moest gewoon werken. Na 3 dagen heb ik de handdoek in de ring gegooid. Na een dubbele boterham met chocoladehagelslag voelde ik me gelijk een stuk beter. 
Het "eet soep en val af"-programma bevalt me veel beter. Elke dag kies ik verse soepen met een ruime portie groente. Lekker met de recepten voor de eiwitproducten. Elke dag fruit.
Ik kom niets te kort. 
In twee weken ben ik 5 kg vet kwijtgeraakt. Met de onderhoudstips komen de kilo's er niet meer aan. Ik voel me heerlijk.
 
Chiara

Waarom werkt het "eet soep en val"-programma:

Voordeel 1
Je krijgt een voorgeschreven menu, maar je bepaalt zelf hoe je dat menu in vult.

Voordeel 2
Het "eet soep en val af"-programma bevat heel veel groenten. Groenten bevatten veel vitaminen, mineralen en vezels en slechts weinig calorieën.

Voordeel 3
Het "eet soep en val af"-programma is vegetarisch. Een vegetarisch menu belast het lichaam veel minder dan een dierlijk dieet.

Voordeel 4
De soepen staan over het algemeen binnen een half uur op tafel. En het hele gezin eet mee. Je hoeft niet meer voor jezelf apart te koken en je gezin krijgt ook goede en gezonde eetgewoonten. Twee vliegen in één klap.

Voordeel 5
De ingrediënten voor de recepten koop je gewoon in de winkel waar jij graag je boodschappen doet. Je hoeft dus niet stad en land af te lopen voor je producten.

Voordeel 6
Het is vooral een praktisch programma. Je krijgt heel veel praktische tips om je soepprogramma makkelijk te doorlopen. Je maakt uiteraard zelf
keus uit de tips.

Voordeel 7
Het meeste resultaat krijg je als je het soepprogramma 2 weken nauwkeurig volgt. Maar als je een hectisch leven hebt, krijg je ook voldoende resultaat als je maar een paar dagen het soepprogramma volgt.

Voordeel 8
Je krijgt ook inspiratie hoe je de vegetarische producten kunt klaar maken. Voor elk wat wils. 

Voordeel 9
Je krijgt ook tips om meer bewegen in je leven te brengen. Zitten wordt het nieuwe roken genoemd.

Voordeel 10
En je valt af van het programma. En als je daarna de onderhoudstips volgt, kom je niet meer aan. 

 

Het meeste effect heb je natuurlijk als je het hele programma van 14 dagen achterelkaar volgt. Helaas lukt dat niet altijd. Ik heb een druk sociaal leven. Ik ga graag uit eten. Ik heb nog wel eens een borrel met klanten. 
Het is ook mogelijk om het programma in te korten naar het aantal dagen dat je wel beschikbaar hebt. Bijvoorbeeld 4 of 6 dagen achterelkaar. Zo kan ik toch genieten van een druk sociaal leven en houd ik de kilo's binnen de perken. En dat vind ik prettig.

Mariek

Wil je graag afvallen met het "eet soep en val af"- programma? Meld je dan hier aan en begin gelijk.  
Of nu nog mooier: doe een kickstart met het "eet soep en val af"-programma en start daarna met het "12 stappen plan naar een gezond gewicht met een prettige leefstijl" voor nog meer resultaat.