Sedani met groente en kidneybonen

Sedani met groente en kidneybonen
voor 2 personen, 393 kcal

ingrediënten
120 gram sedani, of ander pastavorm
200 gram kidneybonen (blik)
2 wortelen
4 kleine tomaten
½ courgette
1 sjalotje
1 eetlepel olijfolie
zout en peper

bereiding
Snijd de wortel en de courgette in reepjes, snipper het sjalotje en snijd de tomaten in partjes.
Fruit het sjalotje in de olie. Voeg de wortel, courgette en de tomaten toe. Bak zachtjes.
Voeg zout, peper en de kidneybonen toe. Goed mengen en 10 minuten zachtjes laten bakken. Voeg eventueel een beetje water toe.
Kook ondertussen de pasta beetgaar in kokend water met een beetje zout.
Giet de pasta af en voeg het toe aan het bonenmengsel.
Bestrooi met nog een beetje peper en verdeel over twee borden.

Lekker met een salade of gekookte groente naar keuze of doperwten en wortelen.