Risotto meet garnalen en curry

Risotto met garnalen en curry
voor 2 personen, 414 kcal

ingrediënten
120 gram risottorijst
300 gram rauwe garnalen, schoongemaakt
2 theelepels currypoeder
1 eetlepel olijfolie
2 eetlepels gesnipperde ui
20 blaadjes gesnipperde peterselie
zout en peper

bereiding
Fruit de ui in een pan met antiaanbaklaag in de olie.
Voeg de curry en de rijst toe. En meng nog twee minuten.
Voeg een half glaasjes gekookt water toe. Kook de rijst gaar in de tijd die op de verpakking staat. En voeg steeds weer nieuw water toe als het water is geabsorbeerd.
Voeg vier minuten voor het einde de garnalen, peper en zout toe. En meng voorzichtig.
Wanneer de rijst gaar is, laat het nog 3 minuten rusten voor het serveren.

menusuggestie
Serveer de risotto met gekookte wortelen.
Daar heb je voor nodig:
500 gram wortelen
1 eetlepel olijfolie
peper en zout